Tähän tulisi yleinen esittelyteksti, jossa voisi olla muutamalla lauseella kerrottuna yrityksestä ja toiminnasta. Myös henkilöbrändin esille tuonti on loistava eli mahdollisuus kirjoittaa muutama lause itsestään esimerkiksi kuinka kauan ollut alalla ja muita tietoa, jotka luovat yrityksestä helposti lähestyttävän sekä luotettavan.

Pieni tunnelmallinen vaateliike salon sydämessä, josta löydät yksilölliset juhlapuvut, ihanat boheemit hääpuvut sekä muotia arjen piristykseksi. Myynnissä uniikkeja yksittäiskappaleita sekä klassisempia malleja tilausmallistosta. Voit myös tilata juuri sinulle suunnitellun ja valmistetun puvun elämäsi juhliin tai mukavan käyttövaatteen. Kaikki puvut valmistetaan käsityönä liikkeen yhteydessä sijaitsevassa ateljeessa. Myynnissä myös korutaiteilijan minna toivosen käsintehtyjä vintagehenkisiä modo mio-koruja sekä modisti anne hirvikorven solmioista tehtyjä ruusukkeita sekä organzaruusuja.

Tähän voisi tulla lisää esittelyä / kuvia puvuista ja toteutetuista projekteista. Ja pieni esittely siitä mitä kaikkea toimintaan kuuluu. 

ASEMAKATU 12, 24100 SALO
+358 40 516 4673

#TANJALAHTI 
@ATELIERTANJALAHTI