Historia

Historia

Kolmituote, Salon Seudun Työkeskus Oy, perustettiin vuonna 1983 Märynummelle Halikon Sairaalan tiloihin. Toiminnan aloitusta varten kunnostettiin tilat sairaalan vanhaan navettaan. Vuonna 1988 perustettiin toinen toimipiste Paimioon. Paimiossa toimintaa oli kuusi vuotta. Muutto nykyisiin tiloihin Salon Tehdaskadulle tapahtui vuonna 1998. Uusi toimitila mahdollisti toiminnan laajentamisen ja työtekijämäärän kasvun. Vuosituhannen alussa Kolmituote perusti kierrätyskeskus Ekotorin, joka toimi samassa pihapiirissä. Toiminasta luovuttiin vuonna 2005 ja liiketoiminta siirtyi osaksi Salon työttömien toimintaa.

Nykyisin Kolmituotteen työtoiminta on toteutettu teollisuusyritysmäisesti sisältäen ompelimon, kokoonpano- ja puuosastot. Laadukkaan alihankintatoiminnan lisäksi Kolmituote valmistaa myös omia tuotteita myymälään sekä tilaustyönä yksityisasiakkaille.

Vastuullisuus

Kolmituote on yleishyödyllinen yhtiö, jonka tarkoitus ei ole tuottaa omistajilleen voittoa. Kolmituotteelle on myönnetty vuonna 2015 Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys merkin käyttöoikeus.

Aukioloajat