Yritykset

Yrityksille

Työtoiminta on toteutettu teollisuusyritysmäisesti sisältäen ompelimon, kokoonpano- ja puuosastot. Valmistamme räätälöityjä tuotteita monille yhteistyökumppaneillemme.  Alihankintatoiminnan lisäksi toteutamme niin pienet kuin suuremmat tilaustyöt yritys- ja yksityisasiakkaille. Hintamme on kilpailukykyinen ja palvelemme aina joustavasti huomioiden asiakkaamme aikataulun.

Ompelimo

Kevyitä työasuja yrityksille, yhdistyksille, julkiselle sektorille. Erikoistuotteita hoitolaitoksille, kuten liukulakanat, nallepuvut ja pyörätuoliviitat. Mittatilaustöitä ja korjausompelua.

Kokoonpano

Osastolla työskentelee lähes 30 ammattitaitoista työntekijää. Teemme alihankintana erilaisia pakkaus- ja kokoonpanotöitä yrityksille. Tilaukset voivat vaihdella pienistä proto-eristä suuriinkin tilausmääriin. 

Puusepäntyöt

Kaikki alaan liittyvät alihankinta- ja mittatilaustyöt yrityksille. Kaikki puualan tuotteet niin jalopuusta kuin levystäkin. Pihakalusteet, aitaelementit jne. toiveiden mukaan. Meillä myös vanhat huonekalut saavat uuden elämän. Korjaamme, kunnostamme ja pintakäsittelemme ne toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous projektisi mukaan. 

Aukioloajat