Laadukkaat ja näyttävät LVI ratkaisut meiltä

Kattavat palvelumme

LVI

Hoidamme kaikkien kiinteistöjen putkityöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla aina huoltotöistä vikakorjauksiin ja asennuksiin. Meiltä saat kaikki mahdolliset LVI työt.

Maanrakennus

Meiltä löytyy laadukas kalusto maarakennus tarpeisiin. Teemme kaikki maanrakennusta vaativat ojitukset, viemäröinnit ja putkitukset.

Lämmitys

Haluaisitko asennuttaa kotiisi uudenlaisen lämmitysratkaisun? Tai kaipaako vanha lämmityslaite huoltotoimenpiteitä? LVI Palvelu Rietz toteuttaa kokonaisvaltaisesti lämmityslaitteiden huollot ja asennustyöt.

Suurtehoimuri

Hankkiudu eroon irtojätteestä ripeästi, tarkasti ja kustannustehokkaasti. Me hoidamme suurtehoimuroinnit kaikenlaisissa kohteissa laadaukkaalla ja vahvalla kalustolla

Märkäimuri

Märkäimurilla onnistuu viemäreiden, putkistojen ja sadevesikaivojen avaukset, puhdistukset ja kuvaukset.

KVV luvat

Meiltä löytyvät omat KVV (kiinteistöjen vesi- ja viemäriasennusten) luvat.

LVI-palvelu Rietz Oy tarjoaa kattavasti eri LVI-palveluita kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Teemme ammattitaitoisesti ja vuosien kokemuksella kaikki kodin LVI-työt aina saneerauksista uudiskohteisiin. Meiltä löytyy kattava kalusto eri töihin ja projekteihin. Tarjoamme myös suurteho - ja märkäimuri palveluita, joista saat lisätietoa palvelut sivulta.
LVI-palvelu Rietz

Kylpyhuoneen
asennuksista maarakentamiseen ja kaikkea siitä väliltä

Meiltä löytyy laadukas kalusto kaikkiin eri työn vaiheisiin ja  tarpeisiin.