Laivasisustuksen työt
tyylillä ja taidolla.

Laivojen sisustukset laadukkaasti ja luotettavasti | Turku

Oy Rom Team Asennus Ltd

Oy Rom Team Asennus Ltd toteuttaa laivojen sisustustyöt ja laivaremontit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Meillä on runsaasti kokemusta sisustustöiden tekemisestä laivojen eri tiloissa, kuten ravintoloissa, myymälöissä, lasten leikkialueilla sekä oleskelutiloissa. Tutustu taidokkaaseen työnjälkeemme kuvagalleriassa

Hoidamme huolella niin seinätyöt, kattotyöt kuin kalusteasennuksetkin. Teemme tarvittaessa myös pieniä metallitöitä, kuten seinien ja lattioiden metallirakenteita. Sisustustöiden lisäksi osaavat ammattilaisemme ovat tehneet muun muassa ilmastointitöitä, sähköläpivientejä sekä kaapelirattaita.

Remonttipalvelut yrityksille ja yksityisille

Laivasisustustöiden lisäksi palveluihimme lukeutuvat monipuoliset remonttityöt avaimet käteen -periaatteella. Teemme laadukkaita remontteja niin yksityishenkilöiden kuin yritysasiakkaidenkin kohteisiin.

Meistä on moneksi!

Palvelumme

Laivasisustus

Laivasisustuksen työt takuuvarmalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Asennukset

Kalusteasennukset, kuten baaritiskien ja muiden kiinteiden kalusteiden asennukset.

Remontointi

Laivasisustustöiden lisäksi palveluihimme lukeutuvat monipuoliset remonttityöt

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai jätä palautetta!

Ammattitaito

Kokonaisvaltaiset ratkaisut

Luotettavuus

Joustavat palvelut

Laivoja joka lähtöön

Tutustu kohteisiimme!

Katso kaikki kohteet!

Oy Rom Team Asennus Ltd

Miksi valita meidät?

Oy Rom Team Asennus Ltd on erikoistunut laadukkaiden laivasisustusten toteuttamiseen. Tarjoamme takuuvarman ammattitaidon ja vankan kokemuksen laivasisustuksen töissä.

Laivasisustusprojektissamme keskitymme kokonaisvaltaiseen ratkaisuun, joka kattaa lattiat, seinät ja katot. Olipa kyseessä laivan myymälä-, oleskelu- tai ravintolatila, sitoudumme luomaan näyttävän ja kestävän sisustuksen.

Asiantuntevasti hoidamme myös kaikenlaiset kalusteasennukset, kuten baaritiskien ja muiden kiinteiden kalusteiden asennukset.

Valitessasi Oy Rom Team Asennus Ltd:n laivan sisustussuunnittelun ja rakentamisen kumppaniksesi, voit luottaa korkealaatuiseen työhön, ammattitaitoiseen palveluun ja yksilölliseen lähestymistapaan. Teemme laivan sisustuksesta näyttävän ja toimivan tilan, joka vastaa tarpeitasi ja ylittää odotuksesi.

Yrityksen historiaa

Adrian Gheorghe perusti Oy Rom Team Asennus Ltd:n kesällä 2001. Yritys on vuosien saatossa kehittynyt pienestä perheyrityksestä parhaimmillaan jopa 35 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Alussa yrityksen toiminta keskittyi alihankintaan ja tarjoamaan isommille yrityksille osaavia työntekijöitä.

Olemme olleet mukana laivaprojekteissa pääosin Suomessa, kuten Raumalla, Turussa, Helsingissä ja Kotkassa. Suomen lisäksi olemme työskennelleet muun muassa Ranskassa, Alankomaissa ja Bahamalla.